Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Bővebben

Aktuális

Rendelkezés az SZJA 1%-áról

    Elérkezett az adóbevallás ideje. Tisztelettel emlékeztetem a kollégákat, hogy a személyi jövedelemadó 1%-áról szóló rendelkezéssel is támogathat...

Tovább
Rendelkezés az SZJA 1%-áról

Kanadai Soproni Alumni Emlékérem

A soproni Erdőmérnöki Főiskola volt hallgatói, akik az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc következtében a University of British Columbia keret...

Tovább
Kanadai Soproni Alumni Emlékérem

Cikkpályázat hallgatóknak és fiatal oktatóknak, kutatóknak

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Erdészeti Lapok Szerkesztőbizottsága több fiatal szerzőt kíván megnyerni az idén 162 éves lapban való publikálás...

Tovább
Cikkpályázat hallgatóknak és fiatal oktatóknak, kutatóknak

2024-től bővül a többletpontok megszerzésének lehetősége az Erdőmérnöki Karon

A Soproni Egyetem és ezen belül az Erdőmérnöki Kar a jövőben saját maga határozhatja meg képzési szakjain az érettségi pontok számításához előírt vi...

Tovább
2024-től bővül a többletpontok megszerzésének lehetősége az Erdőmérnöki Karon

Hírek

Student Competition in Zvolen

Student Competition in Zvolen

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara idén harmadszor vett rész a Zólyomi Technikai Egyetem által szervezett Nemzetközi Tudományos Diákkonferencián. Idén három erdőmérnök hallgató (Muraközy Lili, Kele Zsombor, Benke Dénes), és egy PhD hallgató (Ács Norbert) képviselte egyetemünket, karunkat, és prezentálták tudományos eredményeiket angol nyelven. A hallgatók közül Benke Dénes a biológia szekcióban díjat nyert. Ezúton is gratulálunk neki.

Bővebben
Konferencia prof. dr. Horváth Béla 75. születésnapja alkalmából

Konferencia prof. dr. Horváth Béla 75. születésnapja alkalmából

A Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának Erdő- és Természeti Erőforrás-gazdálkodási Intézete és az Országos Erdészeti Egyesület Erdészeti Gépesítési Szakosztálya Prof. Dr. Horváth Béla 75. születésnapja alkalmából konferenciát szervez. A konferencia egyben az MTA Agrár- és Bioműszaki Tudományos Bizottságának ülése is. 

 

A konferencia időpontja: 2024. május 8. 10 óra.

A konferencia helye:  Soproni Egyetem, Ligneum Látogatóközpont, Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.

Tisztelettel kérem, hogy részvételi szándékát a major.tamas@uni-sopron.hu e-mail címen 2024. április 30-ig jelezze.

Bővebben
Tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítás

Az Egyetem két Karának hallgatói (Erdőmérnöki Kar és a Benedek Elek Pedagógiai Kar) a Tanulmányi Erdőgazdaság munkatársaival közösen vettek részt a „Tavaszi Nagytakarítás” elnevezésű országos kezdeményezésben 2024. április 9.-én. 

Bővebben
A talaj élete

A talaj élete

A Magyar Talajtani Társaság 2024. március 20-án országos kampánynapot szervez, hogy felhívja a figyelmet termőtalajaink állapotára és fontosságára (www.talaj.hu)

Bővebben

Szakmai hét

Tisztelt Hallgatók!


Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Soproni Egyetem 2023/2024-es tanévének tavaszi szemeszterében április 2-től 5-ig Szakmai Hetet tartunk hallgatóink számára. A Szakmai Hét programjairól a karoktól hamarosan tájékoztatást kapnak.
Felhívom továbbá a figyelmüket, hogy a Szakmai Héten való részvétel minden nappali képzésben tanuló hallgatónk számára kötelező.

Üdvözlettel:
Dr. PÁSZTOR ENIKŐ PhD
mb. oktatási rektorhelyettes 

 

Az egyes programokra regisztrálni szükséges. A jelentkezés egyben a jelenlét igazolására is szolgál majd. A regisztrációs űrlap címe: https://forms.office.com/e/BSRjEybtrP. Felhívom a figyelmet, hogy néhány program létszámkorlátos - csak ez első "n" jelentkező regisztrációját vesszük figyelembe. A programokra jelentkezni 2024. március 13. 12:00 és március 28. 12.00 között lehetséges.

Érdemes a válaszokat elmenteni, annak segítségével a későbbiekben módosítani lehet a már rögtzített adatokat.


Az Erdőmérnöki Kar programkínálata

Bővebben

Események

Nincs megjelenítendő esemény!

Felvételizőknek

VÁLASZD A SOPRONI EGYETEMET!

A Soproni Egyetem négy karral rendelkező, országos és regionális szerepű, nemzetközileg is jelentős felsőoktatási intézmény, a nyugat-magyarországi régió szellemi, oktatási és kutatási központja. Az egyetem karain az oktatás évszázados hagyományokra tekint vissza.

TOVÁBB A SOE FŐOLDALÁRA

loading

Soproni Egyetem - Erdőmérnöki Kar

Soproni Egyetem - Erdőmérnöki Kar

Cím: 9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.
Telefon: +36-99-518-258
E-mail: emk-dekani##kukac##uni-sopron.hu