Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Záróvizsga

Általános információk

 

A szakdolgozat, diplomaterv elkészítésének lépései logikusan követik egymást (lásd 1. sz. segédlet). Kezdés előtt érdemes áttekinteni ezeket a lépéseket (lásd oldalt, a letölthető anyagok között). A dolgozat felépítése, formátuma ±kötött, az elkészítéshez ajánljuk használni az oldalsó dobozból letölthető sablont (2.b. sz. segédlet).

FONTOS! A dolgozat elejére be kell kötni a feladatkiírás eredeti példányát. Ezt a szerzői jogi nyilatkozatnak kell követnie (2.a. sz. segédlet).

Az elkészült anyagot egy, nyomtatott példányban kell leadni, és egy elektronikus példányt fel kell tölteni a diplomaterv repozitoriumba (http://diploma.uni-sopron.hu/ → – 3. sz. segédlet). A repozitóriumba feltöltött anyagnak meg kell egyeznie a nyomtatott példánnyal, tehát az aláírt feladatkiírást és az aláírt szerzői jogi nyilatkozatot be kell szkennelni, és a dolgozat elejéhez hozzá kell illeszteni.

A záróvizsgákra történő jelentkezés időszaka: 2023. október 16-27. Jelentkezni a Neptunon keresztül lehet.

A szakdolgozatok és diplomamunkák leadási határideje BSc és MSc szakos hallgatók részére 2023. november 10. 12.00., szakirányú képzésben résztvevők számára: 2023. december 1. 12.00. A dolgozatokat eddig az időpontig kell feltölteni a repozitóriumba is.  

Védés és záróvizsga Bsc és MSc szakos hallgatók részére 2024. január 11-18., szakirányú képzésben résztvevők számára: 2024. január 22-24.

A diplomaátadó ünnepség időpontja: 2024. február 1., 11 óra, helyszíne a Ligneum.

Védések beosztása →

Záróvizsgák →

Cikk nyomtatása E-mail