Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Fauna és Flóra Alapítvány pályázati felhívásai

FloraEsFauna.png
A pályázatok benyújtásának határideje a pályázati kiírás visszavonásáig folyamatos.

 
 

A Fauna és Flóra Alapítvány a 2023/2024-es tanév tavaszi és 2024/2025-ös tanév őszi félévére pályázatot hirdet kutatási tevékenység támogatására

A pályázatot az Alapítvány kutatási témavezetők részére írja ki, akik a kutatási anyagot készítő hallgatójuk bevonásával, vele közösen adhatják be pályázatukat a támogatásra. Az Alapítvány témafelsorolást tesz közzé a jelen pályázati felhívás mellékleteként, amely témák közül a kutatási témavezetők szabadon választhatnak kutatási témát, de a megadottaktól eltérő javaslatot is kidolgozhatnak. Az Alapítvány eredményes pályázat esetén finanszírozza a pályázatban megfogalmazott célok megvalósításához szükséges utazási-, labor, illetve kisebb terepi kutatási eszközök, anyagok költségeit.

A pályázatok benyújtásának határideje a pályázati kiírás visszavonásáig folyamatos.

A pályázat részleteit tartalmazó pályázati felhívás és témafelsorolás, valamint a pályázat leadásához szükséges pályázati űrlap alább letölthető.

 

A Fauna és Flóra Alapítvány a 2023/2024-es tanév tavaszi és a 2024/2025-ös tanév őszi félévére pályázatot hirdet tudományos szakmai konferencián vagy szakmai tanulmányúton történő részvétel támogatására

A pályázat célja, hogy a hallgatók tudományos szakmai konferencián vagy szakmai tanulmányúton történő részvétellel az adott tárgykörben széleskörű szakmai ismeretekre tegyenek szert, mely tudásukat tanulmányaik, doktori munkájuk, majd későbbiekben tudományos és szakmai tevékenységük során lesz lehetőségük alkalmazni és kamatoztatni. Az Alapítvány eredményes pályázat esetén hozzájárul a saját szervezésű szakmai tanulmányút vagy a hazai vagy nemzetközi rendezésű konferenciák regisztrációs díjához, utazási és szállás költségéhez.

A pályázatok benyújtásának határideje a pályázati kiírás visszavonásáig folyamatos.

A pályázat részleteit tartalmazó pályázati felhívás és a pályázat leadásához szükséges pályázati űrlap alább letölthető.

On-line jelentkezés

 

Cikk nyomtatása E-mail