Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Mészáros Károly Ösztöndíj

Az alapítvány célja Prof. Dr. Mészáros Károly hazánkban és a határainkon túl is ismert, és elismert munkásságának megőrzése, az erdészet-erdőgazdálkodás felsőoktatásának támogatása és fejlesztése, tanulmányi ösztöndíjak adományozása.

A Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítvány ösztöndíj-pályázatot hirdet azon BSc, MSc és szakirányos egyetemi hallgatók és doktoranduszok számára, akik kiemelkedő szakmai munkát végeztek a 2023/2024. tanévben az alapítvány céljaiba illő tevékenységükkel (erdőrendezés, erdészeti gazdaságtan, erdészeti politika, erdőpedagógia).

A pályázat elbírálása során egyszeri tanulmányi-kutatási-társadalmi ösztöndíj adományozására kerül sor.

Pályázni a Neptunon → keresztül lehet, a pályázati űrlap kitöltésével és a hozzá kapcsolódó igazolásak másolatának leadásával lehet. Az igazolásokat a fenti értékelési sorrendnek megfelelően, egyetlen PDf-fáljan összefűzve kell mellékleni a pályázati űrlaphoz. Ugyancsak mellékelendő egy második PDF fájlban egy europass stílusú fényképes önéletrajz is. Ezek figyelmen kívül hagyása formai hibának számít.

A pályázati űrlap benyújtásának időszaka: 2024. május 27. és július 4. között

A pályázati űrlapot az Ügyintézés / Kérvények menüpont alatt az EMK_05 - Pályázat a Mészáros Károly Ösztöndíj elnyerésére név mögött lehet megtalálni.

Cikk nyomtatása E-mail