Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Az Erdőmérnöki Kar is részt vett a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium pályaorientációs napján

2023. március 27-én került megrendezésre a szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium pályaorientációs napja a HiSchool alapítvány szervezésében, melynek egyik vendége a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara volt.

 

IMG_3989.png

A pályaorientációs nap során több intézményből és szervezetből érkeztek előadók, míg a pályaválasztás előtt álló diákok érdeklődésüknek megfelelően választhattak, hogy melyik előadáson kívánnak részt venni.

Az Erdőmérnöki Kart Dr. Facskó Ferenc dékáni hivatalvezető képviselte, aki előadásában mesélt a Soproni Egyetemnek a fenntarthatósággal kapcsolatban elért eredményeiről, a Kar történetéről, a diákhagyományok kulturális jelentőségéről, valamint ismertette az induló képzéseket, és a 2024-es felvételi időszak fontos dátumait is.

A képzésekről és szakmákról való tájékozódás - az önmagunk képességeiről és érdeklődéseiről alkotott reális képen, és a munkaerőpiaci környezet ismeretén kívül - egyik két alappillére a sikere pályaválasztásnak. Az Erdőmérnöki Kar örömmel nyújtott segítséget a pályaorientáció nagyon is fontos területén a Nagy Lajos Gimnázium érdeklődő tanulóinak. 

 

Cikk nyomtatása E-mail