Jó szerencsét! - Üdvözlet a frissen felvett hallgatóinknak

 

Jó szerencsét! Kedves Hallgatóink!

 

Ezúton szeretnénk gratulálni, hogy felvétel nyert a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karára! Szeretettel köszöntöm Önt – hagyományos köszönésünkkel (Jó szerencsét!)  egy, több, mint két évszázados múlttal rendelkező hallgatói-oktatói közösség nevében. Tudom, hogy az elmúlt években végzett munkájának eredménye, hogy ennek a közösségnek a tagja lehet. Bízom benne, hogy álmait az Erdőmérnöki Karon meg tudja valósítani.

 

Az egyetemi felvételi azonban nem csak tanulást, hanem adminisztratív teendőket is jelent, amelyek közül a legfontosabbakra az alábbiakban szeretném felhívni a figyelmet:

  • A következő napokban a Soproni Egyetem Egyetemi Tanulmányi Központjától egy kiértesítő levelet fog kapni a felvételiről. Ebben szerepelni fog a Neptun azonosítója és kódja is. (Az egyetemi tanulmányi ügyeket a Neptun rendszerben kell majd intéznie.)
  • Az Erdőmérnöki Karon 2020. szeptember 1-jén, délelőtt kerül sor a beiratkozásra. Ezen személyesen meg kell jelennie, és a szükséges okmányokat magával kell hoznia.
  • Az oktatás 2020. szeptember 7-én kezdődik.
  • A Soproni Egyetem minden első éves hallgatónak biztosít kollégiumi férőhelyet, de ezt igényelni kell. Kérem, hogy az erre vonatkozó információkat keresse az egyetemi kollégium honlapján.
  • 2020. augusztus 30. és szeptember 4. között a felsőbb éves hallgatók bALEK oktatást szerveznek Sopronban. Az erre vonatkozó információkat a jövő héten e-mailben megküldjük.

 

További, tanévkezdéssel kapcsolatos kérdéseivel az emk-dekani@uni-sopron.hu e-mail címen, illetve +36-99-518-258-as telefonszámon érdeklődhet.

 

Bízom benne, hogy a nyár a következői hetei – a sikeres felvételi után – jól fognak Önnek telni, és augusztus utolsó napjaiban személyesen is találkozunk Sopronban.

 

Jó szerencsét!

 

Prof. dr. Bidló András
dékán