On-line nyílt nap - 2021. január 14.

 

Az Erdőmérnöki Kar nyílt napját 2021. január 14-én on-line formában tartjuk meg.

 

Mivel a járvány miatt nem tudjuk jelenléti formában megtartani az eseményt, ezért készítettünk a számotokra egy bemutatkozó filmet:

A film megtekintése után biztos maradtak megválaszolatlan kérdések, ezért létrehoztunk egy szobát a https://meet.jit.si/Erdomernoki_Kar-Online_nyilt_nap → cím "mögött", ahol 2021. január 14-én délután 3 és fél 5 között jelen lesznek az Erdőmérnöki Kar munkatársai, és válaszolnak a kérdéseitekre. (Az előbb megadott link eléréséhez nem kell előzetesen regisztrálni, külön programot telepíteni, csak kattints rá, és már be is léphetsz. Amit kérünk, az annyi, hogy a kapcsolódás előtt add meg a nevedet. Arra is kérünk, hogy a mikrofont csak annyi időre kapcsold be, amíg felteszed a kérdést vagy hozzászólsz.)


Az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. felajánlása jóvoltából egy nyereményjátékot is szervezünk. Mi kérdezünk, ti válaszoltok és a helyesen válaszolók között a STIHL Kft. ajándéktárgyait sorsoljuk ki. A kérdéseink az oldalon megtalálható videók megtekintése után könnyedén megválaszolhatók. (Ha bizonytalan vagy valamelyik kérdésnél, akkor nézd meg a képzéseinket bemutató oldalt → és/vagy az Erdőmérnöki Kar 200 éves történetét bemutató almanachot →.) A játékot 2021. január 14-én a nyílt nap bezárása után 16.30-kor indítjuk, és másnap (január 15.) délelőtt 10-ig várjuk a válaszokat. A sorsolást január 15-én délután tartjuk. A nyereményeket postán küldjük majd el. Tehát mindenképpen gyere el ismét erre az oldalra január 14-én, ha nyerni szeretnél! Január 14-én délután megtalálod a kvízkérdéseket!

A nyereményjátékot megfejtők között tizennégy ajándéktárgyat sorsoltunk ki, melyeket 2021. január 18-án postáztunk.

 


 

Képzéseink gyakorlatiasak, napi kapcsolatban állunk azokkal a cégekkel, ahol szinte kizárólagosan egykori hallgatóink dolgoznak. Az erdészet területén szinte kizárólagosan, hiszen erdőmérnökképzés csak nálunk van az országban.– mondta Bidló András, a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karának (SOE-EMK) dékánja. Az interjú a Figyelő Felsőoktatási Rangsor 2019 évi kiadványában jelent meg.

Az Erdőmérnöki Kart mi különbözteti meg a többi intézménytől?

Egyrészt a szakmai tapasztalat, ami az elmúlt közel 210 év alatt halmozódott fel a karon. Hazánkban erdészeti, vadgazdálkodási, természetvédelmi területen a mai napig vezetők vagyunk. Másrészt a hagyományok, az 1735-ben alakult Selmecbányai Akadémián létrejött diákhagyományok a múltban gyökereznek, de ma is élnek. Ennek része egymás segítése, a közösség, a hazafiasság és az összetartozás, ami életük végéig elkíséri a hallgatókat...

tovább az UNILIFE oldalára... → ]