Mobolity Day

Tisztelt Egyetemi Hallgatók!

A Tudományos és Külügyi Rektorhelyettesi Iroda munkatársai és a kari nemzetközi koordinátorok szeretettel meghívják Önöket az első SOE MOBILITY DAY programra, melynek mottója „LÁSS VILÁGOT ÖSZTÖNDÍJJAL”. A Tempus Közalapítványnál pályázható mobilitási ösztöndíjakra (Erasmus+, CEEPUS, Campus Mundi) szeretnénk felhívni az Önök figyelmét.

Időpont: 2017. szeptember 27. , szerda, 13.00-16.00

Helyszín: LIGNEUM (Bajcsy-Zs. u. 4., Botanikus kert)

A rendezvény a Tempus Közalapítvány munkatársának tájékoztató előadásával kezdődik, majd mobilitási tapasztalattal rendelkező hallgatóink, illetve külföldi hallgatóink mondják el a témával kapcsolatos gondolataikat, mutatják be hazájukat és/vagy intézményüket. Az Egyetemi Tanulmányi Központ munkatársai röviden ismertetik a külföldi tanulmányokkal összefüggő, a hallgatói jogviszonyt és tanulmányokat érintő tudnivalókat. Módjuk lesz konzultálni a mobilitási ösztöndíjpályázatokat intézményi szinten koordináló Tudományos és Külügyi Rektorhelyettesi Iroda munkatársaival, valamint a kari nemzetközi koordinátorokkal.

Várjuk azon hallgatók jelentkezését, akik kari koordinátoraik segítségére lennének külföldi hallgatóink mentorálásában, vagy a koordinátoroktól függetlenül is nyitnának a külföldi hallgatók irányába. Büszkék vagyunk arra, hogy immáron 24 Stipendium Hungaricum hallgatónk van, 40 Erasmus+ diák választott bennünket az őszi szemeszterben, és 13 CEEPUS hallgatót is fogadhatunk majd a tanév folyamán. Ez nagyszerű lehetőség arra is, hogy ráhangolódjanak egy külföldi szemeszterre.

Dékán urak egyetértésével a kari nemzetközi koordinátoroknál kari logós jelenléti íveken regisztráló hallgatók a rendezvény idejére eső óráik alól felmentést kapnak.

Viszontlátásra szeptember 27-én délután a LIGNEUM-ban!

A Tudományos és Külügyi Rektorhelyettesi Iroda munkatársai