Környezet- és földtudományi témák sikere a 35. OTDK FiFöMa szekciójában


2021. április 6-9. között online formában zajlott a 35. OTDK Fizika, Földtudomány és Matematika Szekció a SZTE szervezésében. A Környezet- és Földtudományi Intézetet 2 erdőmérnök hallgató, Juhász Tamás III. oemh és Katona Máté V. oemh. 3 előadással is képviselte még hozzá az alábbi környezetszennyezéssel kapcsolatos témákkal:

Földtudományok városökológiai alkalmazásai, 2021. április 6.:

Katona Máté (Soproni Egyetem, Erdőmérnöki Kar): Városi talajállapot felmérés Kaposvár területén (Témavezetők: Dr. Horváth Adrienn (egyetemi adjunktus), Prof. Bidló András (egyetemi tanár))

A környezettudomány földtudományi alkalmazásai, 2021. április 8.:

Juhász Tamás (Soproni Egyetem, Erdőmérnöki Kar): Az Által-ér szennyezettségének vizsgálata (Témavezető: Dr. Horváth Adrienn (egyetemi adjunktus))

A szekciókban nagyon sok érdekes téma került ismertetésre, többnyire nagymúltú egyetemekről érkeztek a résztvevők, mely hallgatóink helytállását csak még inkább növeli. 

Katona Máté 3 éve elkezdett munkája megtérült a szekció különdíjának elnyerésével a "Városi talajállapot felmérés Kaposvár területén" című dolgozatával, melyhez ezúton is szívből gratulálunk! A zsűri a témában való jártasságot, a vita készséget, valamint a felkészültséget emelte ki az értékeléskor.

Katona Máté

Juhász Tamás bár idén nem hozott el még helyezést, de a zsűri kiemelten méltatta az elhivatottságot, valamint az önálló munkájának értékét és a téma fontossága miatt is biztatta a tavaly megkezdett kutatás elmélyítésére.

Juhász tamás

Mindkét hallgatónknak köszönjük, hogy képviselték intézményünket ezen a rangos megmérettetésen, továbbá gratulálunk a témavezetőknek is a sikeres felkészítéshez!

További sok sikert kívánunk a közös munkához!