Nyílt nap az Erdőmérnöki Karon - 2021. december

 

Az Erdőmérnöki Kar 2021. december 7-én tartja nyílt napját.

Ha van időd, várunk a Bajcsy-Zsilinszky utcai campuson a Ligneum látogatóközpontban (GPS: 47.679744, 16.576057délelőtt 10 órától. Az eseményen bemutatkoznak a szakok. A prezentáció után kötetlenül kérdezhetsz bárkitől. Minden kérdésre tudunk válaszolni!

A rendezvény a 484/2020 (XI. 10.) Korm. rendelet szerint 18 év felett csak védettségi kártyával, 18 év alatt védettségi kártyával vagy annak hiányában védettségi kártyával rendelkező nagykorú kísérővel (szülő, testvér, pedagógus stb.) látogatható.

Ha már kifogytál a kérdésekből, akkor nem csak a Ligneumban látogatóközpontban nézhetsz körül, de örömmel körbevezetünk a botanikus kertben →, megmutatjuk a vadásazti gyűjteményt →, a Növénytani tanszék Herbáriumát, bekukkanthatsz a kollégiumba is.

Létrehoztunk egy regisztrációs oldalt: https://forms.gle/F9rodrWoTvcBw3827 →. Ha előzetesen regisztrálsz, akkor névre szóló, aláírt igazolás fog várni. Ha megadsz egy-két másik adatot is, akkor azzal segíted a szervezőmunkánkat.

 

Ha nem tudsz eljönni, délután 3 és fél 5 között on-line formában is tartunk nyílt napot a https://meet.jit.si/Erdomernoki_Kar-Online_nyilt_nap → címen elérhető "szobában". Nem kell külön regisztráció, csak megnyitod az oldalt, megadod a neved és a [Join meeting]-re kattintva eljutsz hozzánk.